Janni efter 5 behandlinger “Jeg er så glad for min hud igen”

Hudpleje giver velvære

Janni (32 år) kontaktede mig, da hun havde problemer med udslæt i ansigtet, diagnosticeret som nældefeber, og i perioder brugt kortisoncreme. Hun klagede over, at huden føltes varm, tør, kløende og irriteret.

Efter fem klinikbehandlinger med korte intervaller på ca. 14 dage, og brug af Exuviance produkter morgen og aften, ses tydelige resultater og Janni er meget tilfreds med udviklingen,

“Jeg er så glad for, at min hud nu er ensartet og gennemfugtet. Mine veninder kan se en kæmpe forskel. Det er en fornøjelse, at jeg nu kan ligge en flot makeup og Clay masken beroliger min hud helt vildt – den er fantastisk” Siger Janni

Hvis du vil høre om mine behandlinger eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, eller booke en uforpligtende og GRATIS konsultation på http://tayoastrup.dk/online-booking/

Med venlig hilsen

Tayo Astrup
Sygeplejerske & Kosmetolog
40901966
tayo@tayoastrup.dk


Om Tayo Astrup – Klinik for Hudpleje

Tayo Astrup Klinik for Hudpleje i Risskov og VardeEfter mere end 25 år som sygeplejerske valgte jeg i 2014, at forfølge min drøm om at uddanne mig til Kosmetolog og Fodplejer.

Jeg lider selv af hudsygdommen Rosacea, og da jeg for 15 år siden blev præsenteret for Exuviance, fandt jeg endelig et produkt, der kunne hjælpe mig. For mig har det været et fantastisk produkt, som jeg glæder mig meget til at præsentere for andre.

I mine behandlinger vil jeg lægge vægt på ro, afslapning, velvære og god tid til mine kunder.

Jeg har to klinikker i hhv. Varde og Risskov (Aarhus) hvor jeg glæder mig til at byde mine kunder velkommen i lækre omgivelser.

Du er meget velkommen til, helt uforpligtende, at kontakte mig for en snak om dine hudproblemer eller ønsker til behandling.

Med venlig hilsen

Tayo Astrup
Sygeplejerske – Kosmetolog – Fodplejer

Tayo Astrup