Om Tayo Astrup

Efter mere end 25 år som sygeplejerske valgte jeg i 2014, at forfølge min drøm om at uddanne mig til Kosmetolog og Hudplejer.

Jeg lider selv af hudsygdommen Rosacea, og da jeg for mere end 15 år siden blev præsenteret for Exuviance, fandt jeg endelig et produkt, der kunne hjælpe mig. For mig har det været et fantastisk produkt, som jeg glæder mig meget til at præsentere for dig.

I mine behandlinger vil jeg lægge vægt på ro, afslapning, velvære og god tid til mine kunder.

Jeg har klinik i Risskov (Aarhus) hvor jeg glæder mig til at tilbyde mine kunder velkommen i lækre omgivelser.

Du er meget velkommen til, helt uforpligtende, at kontakte mig for en snak om dine hudproblemer eller ønsker til behandling.

Med venlig hilsen

Tayo Astrup
Sygeplejerske – Kosmetolog – Fodplejer


Om Exuviance Hudpleje

Dermatologisk udviklet hudplejesystem

Exuviance tilbyder et komplet system af videnskabeligt udviklede, højeffektive hudplejeprodukter med alfa- og polyhydroxysyrer – kombineret med de nyeste teknologier og innovationer.

Hudplejesystemet er udformet med det formål at tage hensyn til de individuelle behov hos forbrugere, som ikke har brug for en hudlæge, men som alligevel ønsker at udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem.

Produkterne i Exuviance Skin Care System er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces.

Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden et mat, tørt og afskallende udseende, af nye celler, som giver huden en sundere udstråling.

Resultatet er en hud med et smukkere, yngre og sundere udseende.