Nu også klinik i Risskov – online bookingen er åbnet

Ny hudplejeklinik i RisskovNy hudplejeklinik i Risskov

Tayo Astrup har åbnet en ny hudplejeklinik i Risskov så fremover kan du nu booke din Exuviance ansigtsbehandling i både Risskov (Aarhus) og Varde. 

Pr. 1. december åbner jeg hudplejeklinik på Åkrogs Strandvej 51C i Risskov,  hvor jeg glæder mig til at tage i mod nye og gamle kunder – det er dog muligt allerede nu at booke behandlinger online .

Klinikken i Varde kører videre som hidtil.

Book behandling online her

I begge klinikker er der fokus på ansigtsbehandlinger der udføres med Exuviances eksklusive produkter. Exuviance er en avanceret medicinsk hudplejeserie der er dermatologisk udviklet og testet.

Jeg skræddersyr din ansigtsbehandling specielt efter dit ønske, hudtype og hudtilstand med henblik på fine linjer og rynker, pigmentering, uren hud, tørhed og sensibilitet. Alle hudtyper kan anvende Exuviance, også sart hud.


omtayoOm Tayo Astrup:

Efter mere end 25 år som sygeplejerske valgte jeg, at forfølge min drøm om at arbejde med hudpleje og uddanne mig til Kosmetolog og Hudplejer.

Jeg lider selv af hudsygdommen Rosacea, og da jeg for 15 år siden blev præsenteret for Exuviance, fandt jeg endelig et produkt, der kunne hjælpe mig. For mig har det været et fantastisk produkt, som jeg glæder mig meget til at præsentere for andre.

Du er meget velkommen til, helt uforpligtende, at kontakte mig for en snak om dine hudproblemer eller ønsker til behandling. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte min online booking, hvis du ønsker en behandling.

Kontakt mig på 4090 1966 eller tayo@tayoastrup.dk

Med venlig hilsen

Tayo Astrup
Sygeplejerske & Kosmetolog