fbpx

Handelsbetingelser

Mine handelsbetingelser er gældende for privat personers køb af varer til levering i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne) medmindre andet er aftalt.

Betaling

Fragt og eventuelle betalingskortgebyrer bliver udregnet forud for betalingen. Når der er betalt, modtages en ordrebekræftelse med handelsbetingelserne samt informationer om købet.

Betalingen trækkes først når varen bliver sendt.

Tayo Astrup Klinik for Hudpleje modtager betaling med MobilePay samt Visa/Dankort og MasterCard gennem Quickpay.

Alle dine kortoplysninger krypterees med SSL-protokol (Secure Socket Layer), hvilket betyder, at uvedkommende ikke vil kunne aflæse kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Fragt

Jeg tilbyder levering samt personlig afhentning i en af vore klinikker. Du vælger selv hvordan når du bestiller.

  • Fri fragt ved køb over 500 kr. inkl. moms

Reklamationsret

Jeg tilbyder 2 års reklamationsret på alle produkter i henhold til Købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert eller fejlagtig anvendelse. Reklamation af fejl og mangler skal meddeles straks fejlen eller manglen opdages. Send en mail på tayo@tayoastrup.dk eller ring på 40901966.

Varer kan efter aftale returneres eller ombyttes. Såfremt jeg ikke har varen på lager eller ikke kan tilbyde et alternativt produkt, kan der blive tale om tilbagebetaling eller afslag i købsprisen. Ved gyldige reklamationer afholder vi selvfølgelig alle omkostninger til returnering og ombytning.

Reklamation / returnering

Ved fejl, mangler eller forsvundne leverancer bedes du rette henvendelse til:

Tayo Astrup – Klinik for Hudpleje
tayo@tayoastrup.dk

Bemærk venligst at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller ved at aflevere varen i en af mine klinikker. 

Fortrydelsesret 
Du har 14 dage til at fortryde dit køb og herefter 14 dage til at returnere varen.
Ønsker du at fortryde dit køb, er det nok at afvise pakken. Du skal dog sende en mail til tayo@tayoastrup.dk og meddele at du vil fortryde dit køb. Du vil herefter modtage en mail med instruktioner om refundering.

De 14 dage starter fra den dag, du modtager varerne jf. Forbrugeraftaleloven. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Falder den sidste dag for brug af fortrydelsesretten på en helligdag, i en weekend, i julen eller omkring nytår udløber fristen den førstkommende hverdag.

Fortrydelsesretten bortfalder helt eller delvist, hvis varen er taget i brug, varen er beskadiget efter du modtog den eller hvis plombering eller lignende er brudt

Tilbagebetaling af fortrudte køb
Senest 14 dage efter jeg har modtaget din fortrydelse af et køb, vil du blive tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil typisk ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet aftales.

Jeg vil altid tilbageholde tilbagebetalingen, indtil jeg har modtaget varerne retur. 

Anden klagemulighed

Ønsker du at klage over vores behandling af din reklamation, så se mere på Forbrugerklagenævnet, hvor du også kan få oplyst dine klagemuligheder

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf: 4171 5000
kfst@kfst.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du har bopæl i et andet EU-land. Klager kan indgives her:  http://ec.europa.eu/odr.