Exuviance

Exuviance: Pionerer inden for hudpleje

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to læger, som opdagede og tog patent på alfahydroxysyreteknologien (AHA) – en af hudplejesektorens største innovationer i de seneste årtier.

Exuviance er en virksomhed, som er baseret på et medicinsk grundlag. Virksomheden ligger i Princeton i New Jersey i USA og indtager en førende position inden for udvikling og markedsføring af forskellige sammensætninger, som indeholder AHA.

Udviklede den første AHA-peeling

Det var en banebrydende begivenhed, da Exuviance i 1980’erne udviklede den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre og effektive AHA-produkter. Virksomheden blev grundlagt i 1988 af Dr. Eugene Van Scott, der er førende dermatolog, og Dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som speciale. Dr. Van Scott og Dr. Yu er anerkendt som AHA-teknologiens opfindere og grundlæggere. I dag har de to læger mere end 120 patenter på sammensætninger og behandlinger, og der er ansøgt om patent på endnu flere. De er også internationalt anerkendte autoriteter inden for udvikling og dermatologisk brug af AHA. Deres forskningsresultater er en lang række gange blevet publiceret i førende medicinske tidsskrifter.

Dermatologisk udviklet hudplejesystem

Exuviance tilbyder et komplet system af videnskabeligt udviklede, højeffektive hudplejeprodukter med alfa- og polyhydroxysyrer – kombineret med de nyeste teknologier og innovationer.  

Hudplejesystemet er udformet med det formål at tage hensyn til de individuelle behov hos forbrugere, som ikke har brug for en hudlæge, men som alligevel ønsker at udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne i Exuviance Skin Care System er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden et mat, tørt og afskallende udseende, af nye celler, som giver huden en sundere udstråling. Resultatet er en hud med et smukkere, yngre og sundere udseende.

Rost forskning

Der ligger mere end 40 års forskning og klinisk erfaring bag udviklingen af de avancerede hudplejeprodukter fra Exuviance. Også i dag er Exuviance-forskningen helt på forkant med udviklingen. Exuviance er særlig stolt over sin kliniske historie og dominerende position i den professionelle hudplejebranche. Passionen og visionen hos virksomhedens stiftere er en drivende kraft og en forklaring på, at Exuviance fortsat eksisterer og har så stor succes.  

Dr. Van Scott og Dr. Yu – grundlæggerne af Exuviance og AHA-teknologiens opfindere – modtog i 2010 Discovery Award, en prestigefyldt pris fra the Dermatology Foundation, for deres meget væsentlige bidrag til forskning inden for dermatologi.

Alle produkter fra Exuviance er dermatologisk udviklede og testede. Produkterne testes ikke på dyr. De fugtighedsgivende cremer og ansigtsvand udvikler hverken poremasker eller acne. Øjencremerne er uparfumerede og har gennemgået grundig oftalmologisk testning. Produkterne til følsom hud er hypoallergeniske.

En kombineret undersøgelse af Exuviance Sensitive Skin Care System (rengøringscreme, toner og fugtcremer) blev gennemført med deltagelse af 30 kvinder, som led af acne rosacea (n=15) og atopisk dermatitis (n=15). Testmaterialet blev bedømt ved kliniske undersøgelser, som omfattede en generel lægelig vurdering og en patientvurdering. Efter 12 ugers brug to gange dagligt kunne det konkluderes, at produkterne kan anvendes til hud med acne rosacea og atopisk hud, idet undersøgelsen påviste væsentlige forbedringer i hudens struktur, tørhed og rødme (erytem) samt i den generelle irritation hos patienter med acne rosacea. Produkterne blev fint tolereret af deltagere, som havde klinisk dokumenteret følsom hud.

Læs mere på Exuviance´s website